fbpx

Designmuseet

Öppettider

Sociala medier

Högbergsgatan 23, 00130 Helsingfors
tel. +358 9 6220 540
fax +358 9 6220 5455
info@designmuseum.fi

Ti11-20
On–Sö11-18
Stängt
Facebook instagram

DesignmuseetArabia

Tavastvägen 135, 00560 Helsingfors
tel. +358 20 439 5326

DesignmuseetIittala

Könnölänmäentie 2 c, 14500 Iittala
tel. +358 20 439 6230

DesignmuseetNuutajärvi

Notsjö glasby, 31160 Notsjö
tel. +358 20 439 3527

Från nyhetsbrevet får du information om Designmuseet och dess utställningar, evenemang aktiviteter. Nyhetsbrevet kommer ut en gång per månad.


Överföringen misslyckades. Skriv in din e-postadress och försök igen.

Formuläret har skickats!

Tutustu Design Club -verkostoon

Esittelyssä Design Clubin -jäsenyrityksiä ja ihmisiä yritysten takaa.

Minna Palhamo, toimitusjohtaja, Lääketietokeskus

Lääketietokeskus ja design

Lääketietokeskus panostaa asiakasymmärrykseen ja palvelumuotoiluun yhdistääkseen tietoa ja osaamista luotettaviksi ja helppokäyttöisiksi lääketietopalveluiksi. Digitaalisten palveluiden kehittämisessä tiedon muotoilu ja visuaalinen suunnittelu mahdollistavat luotettavan tiedon esittämisen asiakasta palvelevalla tavalla. Toimitilamme tukevat palveluliiketoimintaa. Sisustuksessa on otettu huomioon tilankäytön monimuotoisuus, auditiivinen rauha, visuaalinen esteettömyys sekä viranomaisyhteistyön asettamat tietosuoja- ja auditointivaatimukset. Liikelahjoiksi olemme valinneet suomalaista muotoilua, mm. Iittalan lasiesineitä.

Minä ja design

Minulle pelkistäminen ja selkeys on kauneutta. Ajattelutapa näkyy tavassani elää: työskentelyssä, sisustuksessa, pukeutumisessa.

Design Club minulle ja meille

Verkostoissa on osaamista. Yhteistyössä on voimaa.  Eri alojen vahvuudet ja näkemykset katalysoivat omaa ajattelua ja tukevat liiketoiminnan kehittämistä. Design Club tarjoaa meille hyvän paikan tuulettaa omia näkemyksiämme ja oppia toisilta; olemmekin tarjonneet niin henkilöstöllemme kuin asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua yhteisiin tapahtumiin.

Lääketietokeskus

Lääketietokeskus tarjoaa asiakkailleen luotettavia ja helppokäyttöisiä lääkeinformaatiopalveluita. Rakennamme ratkaisuja yhdessä kumppaneidemme kanssa lääketurvallisuuden takaamiseksi.
Kannamme yhteiskuntavastuuta toimittamalla Kelalle eReseptin lääketietokantaa. Vahvistamme potilasturvallisuutta myös kansainvälisesti Vnr-lääkeyksilöintipalvelun avulla.

Tunnetuimpia palveluitamme ovat pharmacafennica.fi, Pharmaca Fennica®, Pharmaca Fennica Veterinaria®, Kodin Lääkeopas™, Kodin Eläinlääkeopas™, Lääkekortti.fi, Lääkeinfo.fi sekä lääkehoito-osaamisen verkkokartoitukset ja lääkealan ajankohtaisfoorumit. Pharmarket-palvelu tarjoaa ratkaisut markkina-analyyseihin ja päätöksentekoon. Uusin palvelumme on Hoitotyön Pharmaca Fennica® – tiiviissä yhteistyössä ammattilaisten kanssa rakennettu ratkaisu arjen hoitotyöhön ja potilasneuvonnan tueksi.

Arkisto

Täältä löydät aiemmat Design Clubin jäsenyritys- ja henkilöesittelyt.

I sammarbete