fbpx

Designmuseo

Aukioloajat

Sosiaalinen media

Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
puh. +358 9 6220 540
fax +358 9 6220 5455
info@designmuseum.fi

Ti11-20
Ke–su11-20
Ma11-20
Facebook instagram

Uutiskirje kaikille muotoilusta kiinnostuneille. Uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa Designmuseosta, museossa järjestettävistä näyttelyistä, tapahtumista ja muusta toiminnasta. Designmuseon uutiskirje ilmestyy kerran kuussa.


Lähetys epäonnistui. Anna sähköpostiosoitteesi ja kokeile uudelleen.

Tilaus onnistui!

Designmuseo uudisti lokakuun aikana kahvilan ja kaupan. Tilauudistusten takana on Designmuseon ilme- ja tilauudistuksista viime vuosina vastannut Suunnittelutoimisto Bond.

Kaupan tuotevalikoimassa on pyritty vastaamaan paremmin asiakkaan tarpeisiin. – Uudet tilat mahdollistavat myös paremman tuotteiden esillepanon, kertoo myymälävastaava Terhi Koivusaari Designmuseosta, olemme myös pyrkineet yhä enemmän panostamaan tilan viihtyvyyteen. Kahvikupposesta voi nauttia kauniissa design-miljöössä.

Kaupan valikoimissa löytyy niin designklassikoita kuin nuorten muotoilijoiden suunnittelua. – Tulemme myös järjestämään tapahtumapäiviä suunnittelijoiden kanssa – jatkaa Terhi.

Kahvilassa tarjoillaan päivittäin kevyttä lounasta ja virvokkeita. Viinilasin tai kahvikupposen äärellä voi tutustua kansainvälisiin Design-lehtiin (marraskuusta lähtien). Toimiva verkkoyhteys on kaikkien käytössä.

Kaupan viikoittaisia uutisia ja tarjouksia voit seurata Facebookissa ja Instagramissa

Kauppa ja kahvila palvelevat museon aukioloaikoina talvisin tiistaisin klo 11–20 ja keskiviikosta sunnuntaihin klo 11–18, kesäaikaan maanantaista sunnuntaihin klo 11–18.

Tervetuloa tutustumaan!

Kuva: Sergio Urbina.

Yhteistyössä