fbpx

Designmuseo

Aukioloajat

Sosiaalinen media

Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
puh. +358 9 6220 540
fax +358 9 6220 5455
info@designmuseum.fi

Ti11-20
Ke–su11-20
Ma11-20
Facebook instagram

Uutiskirje kaikille muotoilusta kiinnostuneille. Uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa Designmuseosta, museossa järjestettävistä näyttelyistä, tapahtumista ja muusta toiminnasta. Designmuseon uutiskirje ilmestyy kerran kuussa.


Lähetys epäonnistui. Anna sähköpostiosoitteesi ja kokeile uudelleen.

Tilaus onnistui!

Hiljaiset aamut

Toivotamme tervetulleeksi ryhmiä, jotka hyötyvät hiljaisesta, rauhallisesta ja ilmaisesta museovierailusta Arkkitehtuurimuseoon ja Designmuseoon joka kuukauden viimeisenä tiistaiaamuna kello 9–11.  

Hiljaiset tiistaiaamut on tarkoitettu järjestöille ja yhdistyksille sekä sosiaali- ja terveysalan, hyvinvointi- ja terveysalan sekä muille vastaaville toimijoille. Tällaisia ovat esimerkiksi kuntoutettavat ryhmät, terapiaryhmät, kotoutuskoulutusryhmät, vertaistukiryhmät, aistiyliherkät ryhmät tai suuressa infektioriskissä olevat ryhmät. Lue lisää ja varaa vierailu tästä.

Opastukset

AVOIMET YLEISÖOPASTUKSET 
Osallistu viikoittain järjestettäville yleisöopastuksillemme ajankohtaisiin näyttelyihin museon pääsylipulla! Avoimet yleisöopastukset museolla suomeksi tiistaisin klo 17–18 ja lauantaisin klo 14–15. Katso opastuksien ajankohdat muilla kielillä täältä. Avoimia online yleisöopastuksia järjestetään joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 17–17:30 Designmuseon Facebookissa.  

MAKSULLISET OPASTUKSET RYHMILLE 
Tule opastukselle Designmuseoon. Voit valita ryhmääsi kiinnostavat näyttelyt ja kokea ne ryhmäsi kanssa asiantuntevan museo-oppaan opastuksella paikan päällä. 

Ti–la: 100 € (+ pääsyliput) 
Su: 200 € (+ pääsyliput) 

Tiedustelut ja varaukset: 
Puh. +358 9 6220 540 (klo 8–11)
Varaukset tästä linkistä

Tutustu tapahtumiin

Designmuseo tarjoaa ainutlaatuisia muotoilukokemuksia ja uusi näkökulmia moniulotteiseen muotoiluun niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Täältä löydät ajankohtaista tietoa Designmuseon tapahtumista.

Monet tapahtumistamme ovat maksuttomia.

Kulttuurikaveria kaipaaville

Haluaisitko tulla vierailulle museoon, mutta yksin meneminen tuntuu vaikealta? Lähde museoon kulttuurikaverin kanssa!

Helsingin kaupungin organisoima kulttuurikaveritoiminta on tarkoitettu erityisesti niille, joita kulttuuritapahtumiin yksin lähteminen ei houkuttele tai se on vaikeaa. Kulttuurikaveritoiminta on suunnattu kaikille 18 vuotta täyttäneille helsinkiläisille. Vapaaehtoinen, Helsingin kaupungin kouluttama kulttuurikaveri tulee seuraksi kulttuuritapahtumaan, varaa liput ja tarvittaessa avustaa tai opastaa tapahtumapaikalle.

Sekä kulttuurikaverin että hänen kanssaan saapuvan asiakkaan museovierailu on maksuton.

Toimi näin:

1. Soita numeroon (09) 310 58237 (ma–to 10–13)

2. Kerro, että haluat lähteä Designmuseoon kulttuurikaverin kanssa.

3. Kaveri soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte. Hyvää kulttuurielämystä!

Yhteistyössä