fbpx

Designmuseo

Aukioloajat

Sosiaalinen media

Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
puh. +358 9 6220 540
fax +358 9 6220 5455
info@designmuseum.fi

Ti11-20
Ke–su11-18
Ma11-18
Facebook instagram

Uutiskirje kaikille muotoilusta kiinnostuneille. Uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa Designmuseosta, museossa järjestettävistä näyttelyistä, tapahtumista ja muusta toiminnasta. Designmuseon uutiskirje ilmestyy kerran kuussa.


Lähetys epäonnistui. Anna sähköpostiosoitteesi ja kokeile uudelleen.

Tilaus onnistui!

Muotoilun menetelmät tuttuksi MOKKI-koulutuksessa

Designmuseo on mukana Opinkirjon kanssa järjestämässä MOKKI: Muotoilulla monialaisuutta, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä -koulutuksia opettajille.  MOKKI-koulutuksen tavoitteena on kehittää koulujen monialaisia oppimiskokonaisuuksia osallistaviksi muotoilun menetelmien avulla. Opettajia rohkaistaan hyödyntämään muotoilun työkaluja osana opetusta; muotoiluajattelu kehittää uudenlaista ideoiden syntymistä, ongelmanratkaisukykyä, empatiaa ja se korostaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä. 

Lue lisää koulutuksesta TAI tutustu Muotoiloa-oppaaseen

Opeinfot

Hyvää alkanutta syyslukukautta Designmuseosta! Järjestämme koulujen infotilaisuuden torstaina 8.9. klo 16-17.30, joissa esitellään lukukauden uudet näyttelyt ja kouluille suunnattu ohjelmisto. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen 7.9. mennessä: info@designmuseum.fi.

Tutustu museoon etukäteen

Museokäynti on maksuton alle 18-vuotiaille ja ryhmän kanssa saapuville opettajille. Ennen oppilasvierailua voit tulla tutustumaan näyttelyihin ilmaiseksi OAJ:n kortilla. Saapuessa museoon ilmoittaudutaan lippupisteeseen.

Designmuseon Studiossa voit pitää oppitunnin, syödä eväitä tai tehdä tehtäviä. Tilan käyttö on maksuton. Muistathan varata tilan ennakkoon.

Ilmoitathan etukäteen museoon omatoimisesta ryhmävierailusta  +358 9 6220 540 klo 8–11, muina aikoina info@designmuseum.fi

Tilaa opettajien uutiskirje


Yhteistyössä